Valmista tuli, mutta mitä sitten?

Kaksi viikkoa sitten sain lopulta kirjoitettua opinnäytetyön loppuun ja nyt viime viikonloppuna sain luvan pistää sen arvioitavaksi. Nyt odottelen vain arviointia ja lupaa hakea sitten tutkintotodistusta. Eli valmistun nyt sitten vihdoin IT-Tradenomiksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta. 3 vuotta meni siinä suht nopeasti ja koen että oli ihan hyvä valinta silloin kolme vuotta sitten mennä jatko-opiskelemaan.

phd040207s

Nyt kuitenkin valmistumisen kynnyksellä pohdin, että mitä tulevaisuudessa? Ainakaan aivan heti en tahdo mennä vielä lisää opiskelemaan mihinkään, mutta ehkä myöhemmin. Työllisyys tilanne sen sijaan huolestuttaa, koska tälläkin hetkellä toimin edelleen Freelancerina, joka ei pitkällä juoksulla kuitenkaan ole se mitä haluan olla.

Olen itseasiassa ihan aktiivisesti etsinyt uusia työkuvioita elämääni, mutta toistaiseksi ei ole vielä napannut, vaikka useissa haastattelussakin olen käynyt pitkin loppukesää ja syksyä.

Täällä alkoi talvikin eilen tunnissa ja lunta satoi monta senttiä maahan. En tykkää ollenkaan talvesta. Sitäkin sitten kestää luvattoman kauan täällä Suomessa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *