Vuonna 2016 toteutui ainakin yksi tavoite

Vuosi vaihtuu aivan kohta ja odotuksen tulevalta vuodelta on ehdottomasti kovemmat kuin vuosi sitten. Vuosi sitten tavoitteeni oli ostaa vuonna 2016 ensiasunto ja valmistua Tradenomiksi. Näistä jälkimmäinen toteutui 2 viikkoa sitten, kun valmistuin ammattikorkeakoulusta Tradenomiksi liiketalouden tietojenkäsittely tutkinnolla.

Työn ja opiskelun ohella ehdin kuitenkin matkustella Euroopassa muutamaan otteeseen vuonna 2016 ja osallistua festareille. Intohimoinen harrastukseni vinyylilevyjen parissa ei tietenkään meinannut pysyä aisoissa tänäkään vuonna vaan levyhyllyni täyttyi useista levyistä, joita olen pitkin vuotta löytänyt kirpputori ja levykauppa kierroksillani.

Vaikka monella tapaa tämä kulunut vuosi on ollut raskas ja tapahtumarikas, on se myös ollut valtavan opettavainen vuosi. Olen alkanut paremmin taas ymmärtämään mitä haluan tehdä isona. Edelleen haluan toimia markkinoinnin alalla, mutta erityisesti haluan päästä vahvemmin tuottamaan markkinointia digitaalisiin kanaviin.

Toivon, että vuosi 2017 on mahdollisuuksien vuosi. Niin ja toivottavasti nyt tulevana vuonna ostan sen ensiasunnon. Pyörät olen laittanut taas pyörimään sen asian tiimoilta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *